La īnceput, Counter-Strike-ul mi se părea că era un joc nasol, īn care omorai suflete ca tāmpitul. Acum, după doi ani de cānd joc "la greu", el este unul dintre cele mai reuşite realizări din istorie. Eu fiind un BIG FAN de-al AK-ului sau M4A1-ului, jocul ăsta s-a dovedit a fi o bombă! Cānd a fost lansat, el se număra printre puţinele jocuri care foloseau arme adevărate.

Pentru mine, lucrul care m-a captivat cel mai mult la acest joc a fost faptul că nu neapărat trebuia să te duci ca "animalul" īn acţiune şi să-i omori pe duşmanii nepregătiţi de izbucnirea ta, demonstrāndu-ţi skill-ul īn d-ale măcelăritului. Alternativa cea mai inspirată ar fi fost folosirea strategiilor. Dacă vă duce-ţi la descrierea mea, o să-mi găsiţi unele dintre cele mai bune strategii.

O altă calitate a acestui joc, pe care am observat-o din start, ar fi realismul său. Adicătelea, poţi purta doar trei arme (incluzānd pistolul, şi cuţitul şterpelit de la nenea Rambo), pe care le poţi cumpăra īn funcţie de merit, acesta reprezentānd verzişorii (care apar cu galben scrişi) obţinuţi īn urma măcelului la care ai fost invitat runda trecută. Desigur, precum orice joc, şi acesta are o doză limitată de realism: poţi să īncasezi un īntreg īncărcător de gloanţe fără să mori (desigur, aceste cazuri sunt foarte rare dar se īntāmplă), nu păţeşti nimic cu ţinta cānd vecinul de colo īţi trage un glonţ īn mănuşă şi aş putea să continui. Dar, īn ciuda acesteia, acest joc tot a rămas unul dintre cele mai jucate shootere online.

 

[Matrix]Neo

Back